Donetti on nyt digiä ja printtiä

Aloitimme Donetissa digipainopalvelun, jolle on ollutkin jo paljon kysyntää. Palvelemme paikallisia yrityksiä ja yksityisasiakkaita joustavasti ja ripeästi.

Huippulaitteet Canonilta

Käytössämme on Canonin tulostinkeskus, joka taipuu monenlaiseen tekemiseen. Pystymme valmistamaan paitsi erilaisia esitteitä ja käyntikortteja, myös nidottuja vihkoja ja muita julkaisuja.

Laitteen automaatiikka suoriutuu monista työvaiheista, mutta painotuotteiden valmistukseen liittyy myös käsityötä. Tulosteet tulevat koneesta ulos leikkuuvarojen kanssa ja niiden viimeistely tehdään puoliautomatisoidulla leikkurilla, johon paperipinot asetellaan huolellisesti käsin.

Mikäli esitteeseen tulee taitoksia, se tarvii nuuttausta, eli puristimella tehtyä uraa, joka helpottaa suoran taitteen tekemistä ja estää paperin murtumisen. Nuuttaukseen käytössämme on mekaaninen käsikäyttöinen puristinlaite.

Painotuotteiden valmistus onkin tuonut työhömme mukavaa vaihtelua, kun pääsemme välillä irrottautumaan näyttöpäätteeltä tekemään käsitöitä!
Optimoimme kotisivusi hakutulosten kärkijoukkoihin!

Korkea laatu ja nopea toimitus

Olemme hyvin laatutietoisia. Tämä näkyy mm. paperin valinnassa ja töiden viimeistelyssä.

Pystymme toimittamaan tilauksia tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Pidämme varastossa kaikkia peruspaperilaatuja, mutta mikäli haluat erikoisemman paperin, sen tilaamiseen on hyvä varata aikaa. Autamme mielellämme paperin valinnassa!

Kun toimitat meille painettavan aineiston, huolehdi seuraavat asiat kuntoon:

  • Kuvien resoluutio 200-300 ppi
  • Leikkuuvarat 3mm
  • Fontit muutettuna poluiksi
  • Väriprofiili CMYK Coated Fogra 39

Aineiston toimitetaan osoitteeseen: asiakaspalvelu@donetti.fi

Jos on jotain pulmia, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 010 582 2480

Kätevä kopiointi- ja tulostuspalvelu

Tulostuspalvelumme sopii, jos tarvitset jonkin kuvan, lomakkeen tai muun asiakirjan nopeasti tulostettuna, skannattuna tai monistettuna.

Takaamme myös yksittäiselle tulosteelle parhaan laadun, koon toiveiden mukaan ja valittavissasi on erilaisia papereita.

Kysy myös tarroja!

Tulostamme arkeille tarroja, joita voi käyttää brändäykseen, mainontaan ja tuotteiden merkitsemiseen. Autamme myös tarrojen suunnittelussa.

Meiltä myös graafinen suunnittelu ja taittotyöt!

Taitava graafinen suunnittelu on tärkeää, kun luodaan laadukkaita painotuotteita. Ammattitaitoinen suunnittelu vaikuttaa painotuotteiden ulkonäköön, luettavuuteen ja viestin välittymiseen.

Tarjoamme käyttöösi graafikon, joka suunnittelee toimittamasi materiaalin pohjalta tyylikkään ja toimivan taiton tarvitsemiisi julkaisuihin. Saat laadukkaat käyntikortit, esitteet, julisteet ja muut painotuotteet avaimet käteen periaattella!
© 2024 Digimarkkinointi Donetti Oy